Μαγδαληνή Τσακάλωφ: “Το βλέμμα του Χάους”

Ξεκινάμε την παρουσίαση προσωπικοτήτων που κινούνται στο χώρο των Νοτίων, με μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνη, την Μαγδαληνή Τσακάλωφ. Με αφορμή το νέο της ποιητικό διήγημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρισταρέτη. Τίτλος του; “Το βλέμμα του Χάους”

Το βλέμμα του Χάους είναι ένα ποιητικό διήγημα που χωρίζεται σε τρεις ενότητες (“Ποιήματα”, “Στάσιμα”, ” Ζώα”) και  διαβάζεται ξεκινώντας από την μεσαία, ενώ οι άλλες δύο ενότητες είναι επεξηγηματικές ή περιγραφικές της κεντρικής. Τρία γεγονότα προσωπικών εμπειριών γίνονται αντικείμενα συσχετισμού του χρονου.

Το βλέμμα του χάους

Το παρελθόν περιγράφει το μέλλον, το οποίο συμβουλεύεται το παρελθόν  σε ένα παρον παγωμένο που χτίζει με δανεικά από το παρελθόν το μέλλον του. Κι αυτά μέσα απο παραδείγματα μιας έντονης ζωής.

Το βιβλίο αποτελεί εγχειρίδιο για όποιον επιθυμεί να γνωρίζει την πορεία του συνόλου, έπειτα απο προσεκτική ανάγνωση, καθώς βασίζεται σε συμβολισμούς.  

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Η Μαγδαληνή Τσακάλωφ γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε κλασσική μουσική κι εμφανίστηκε τεσσάρων ετών πρώτη φορά ως παιδί – θαύμα στην εκπομπή Bravissimo. Έκτοτε έχει κάνει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Έχει εργασθεί ως μοντέλο και ασχολείται χρόνια με τις επιχειρήσεις. Έίναι συνθέτης και ερμηνεύτρια. Ως μουσικός έχει συνεργαστέι με τον ποιητή και στιχουργό Δημήτρη Ιατρόπουλο και με τον τραγουδιστή Χρήστο Δενδρινό. Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές, «Νέοι δρόμοι» (2014) και «Έπί προσωπικού» (2017)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *